Новини


В Києві пройшла бізнес-зустріч «Хлібопекарський бізнес 2023»



16 березня в Києві відбулася щорічна бізнес-зустріч «Хлібопекарський бізнес» для виробників хлібобулочної продукції, спеціалістів ритейлу та постачальників технологій і пакування.

  • Організатори заходу – компанія Marko Pack і Всеукраїнська асоціація пекарів
  • Генеральний партнер – компанія «Ітак»

Безпечне і просторе приміщення бізнес-центру IQ дозволило, дотримуючись вимог виконавчої влади до проведення масових заходів, ознайомитися з інноваційними рішеннями у сфері виробництва та пакування хлібобулочної продукції, а також обговорити можливі шляхи вирішення деяких завдань, продиктованих новими політичними, економічними і соціальними реаліями.

Із доповідями виступили представники компаній «Про Консалтінг», «Зееландія», «Поле», «ПроТек Системз», «СОК ТРЕЙД», «ТАТфуд», RODALS, «Беверлі Вудс», «Бакіто», «Штерн Інгредієнтс Україна», а також Всеукраїнської асоціації пекарів, Спілки «Борошномели України» й Одеського національного технологічного університету.

Спікери говорили про таке:

  • Ринок мучних кондитерських виробів: стан і перспективи. Тренди й успішні рішення.
  • Проблеми українського ринку хлібобулочних виробів.
  • Програма підтримки малих і середніх пекарень України під час війни.
  • Відродження традицій виробництва корисного хліба. Використання інгредієнтів природного походження для подовження термінів придатності.
  • Гнучке й інноваційне обладнання для хлібопекарського бізнесу.
  • Використання  сучасного  лабораторного обладнання для контролю виробництва – від приймання до готової продукції.
  • ЖОРНА – всеукраїнський портал технологій якості для підприємств борошномельної та хлібопекарської галузей.
  • Професійний підбір персоналу для підприємств харчової промисловості.
  • Тренди українського ринку борошна.
  • Якісне обладнання для нарізки та пакування хліба як інструмент підвищення продажів та покращення комунікації зі споживачами.
  • Як вибір клею впливає на роботу пакувального обладнання?
  • BAKITO baking center «Зустрічаємо Експертів».
  • Комплексний функціональний аналіз борошна. Що потрібно знати для ефективного управління якістю готової продукції?
  • Стандартизація та коригування якісних показників борошна для різних видів хлібобулочних виробів.

Під час панельного обговорення «Сучасна модель енергозабезпечення хлібопекарського підприємства» представники компаній HD-Group, «Київхліб», «Енергум» і «Атмосфера» ділилися досвідом своїх підприємств у вирішенні проблем енергопостачання.

Окрім того, в рамках заходу пройшли:

  • внутрішня виставка, де були представлені рішення для хлібопекарів від компаній «Ітак», Rodals, J4, «Протек Системз», «Р.П.С. ЛТД», «Енергум», «Беверлі Вудс», «Полімерцентр», «Олис», «РОДИННИЙ МЛИН», «Сок Трейд», «Атмосфера», «Добра Плюс», «Вента Лаб», «Пак Трейд;
  • експозиція «Українські виробники хліба та хлібобулочної продукції», участь в якій взяли компанії «Бублик», «Десна», «Чанта Маунт», «Форнетті».

Також учасники взяли участь у лотереї, де розігрувалися цінні призи від організаторів та партнера заходу компанії «Мегатур», яка вже понад 16 років організовує для своїх клієнтів риболовлю та полювання по всьому світу.

Цього року галузеву бізнес-зустріч «Хлібопекарський бізнес» відвідали понад 200 спеціалістів у сфері виробництва хлібобулочних виробів, серед яких: керівники хлібопекарських і кондитерських підприємств, директори з якості, технологи, начальники департаментів постачання, головні інженери, начальники виробництва, керівники борошномельних підприємств, фахівці ритейлу, а також постачальники технологій, обладнання та пакування.

За більш детальною інформацією звертайтеся:
Яна Лазуренко,
РІА «Марко Пак»
095 091 41 27
yana.lazurenko@mirupak.kiev.ua