16 березня в Києві відбулася щорічна бізнес-зустріч «Хлібопекарський бізнес» для виробників хлібобулочної продукції, спеціалістів ритейлу та постачальників технологій і пакування.
Безпечне і просторе приміщення бізнес-центру IQ дозволило, дотримуючись вимог виконавчої влади до проведення масових заходів, ознайомитися з інноваційними рішеннями у сфері виробництва та пакування хлібобулочної продукції, а також обговорити можливі шляхи вирішення деяких завдань, продиктованих новими політичними, економічними і соціальними реаліями.
Із доповідями виступили представники компаній «Про Консалтінг», «Зееландія», «Поле», «ПроТек Системз», «СОК ТРЕЙД», «ТАТфуд», RODALS, «Беверлі Вудс», «Бакіто», «Штерн Інгредієнтс Україна», а також Всеукраїнської асоціації пекарів, Спілки «Борошномели України» й Одеського національного технологічного університету.
Спікери говорили про таке:
Під час панельного обговорення «Сучасна модель енергозабезпечення хлібопекарського підприємства» представники компаній HD-Group, «Київхліб», «Енергум» і «Атмосфера» ділилися досвідом своїх підприємств у вирішенні проблем енергопостачання.
Окрім того, в рамках заходу пройшли:
Також учасники взяли участь у лотереї, де розігрувалися цінні призи від організаторів та партнера заходу компанії «Мегатур», яка вже понад 16 років організовує для своїх клієнтів риболовлю та полювання по всьому світу.
Цього року галузеву бізнес-зустріч «Хлібопекарський бізнес» відвідали понад 200 спеціалістів у сфері виробництва хлібобулочних виробів, серед яких: керівники хлібопекарських і кондитерських підприємств, директори з якості, технологи, начальники департаментів постачання, головні інженери, начальники виробництва, керівники борошномельних підприємств, фахівці ритейлу, а також постачальники технологій, обладнання та пакування.
За більш детальною інформацією звертайтеся:
Яна Лазуренко,
РІА «Марко Пак»
095 091 41 27
yana.lazurenko@mirupak.kiev.ua