В 2023 році на платформі РІА Марко Пак під час панельного обговорення теми «Сучасна модель енергозабезпечення хлібопекарського підприємства», модератором якого був CEO та акціонер компанії HD-Group Борис Шестопалов, приверталась увага до необхідності впровадження альтернативного джерела електропостачання підприємств за рахунок проектування автономних власних систем енергозабезпечення. За умов сурового сьогодення і загроз відключень електричної енергії Борис Шестопалов знову повертається до цієї теми з практичними міркуваннями, «Як бізнес шукає реальні рішення для енергозабезпечення»,які представив в інтерв’ю журналісту Андрію Коболєву, опублікованому на https://www.youtube.com/watch?v=kvPZZ5h6AMk
14 листопада 2024 р. в Києві спільнота професіоналів у сфері виробництва напоїв зібралася на щорічній бізнес-зустрічі «Напої України». Це традиційне місце для обміну досвідом між виробниками напоїв і налагодження зв’язків зі спеціалістами ритейлу, постачальниками технологій, обладнання та пакування.
Приєднуйтеся до спільноти професіоналів у сфері виробництва напоїв на щорічній бізнес-зустрічі «Напої України», яка відбудеться 14 листопада 2024 р. в Києві. Це традиційне місце для обміну досвідом між виробниками напоїв і налагодження зв’язків зі спеціалістами ритейлу, постачальниками технологій, обладнання та пакування. Запрошуємо компанії, які прагнуть удосконалювати асортимент і якість своєї продукції, а також працюють над розширенням каналів збуту.
З жовтня спільнота професіоналів у сфері виробництва молочної продукції зібралася на щорічному бізнес-форумі «Молочна індустрія. Морозиво» в Києві. Це традиційне місце для обміну досвідом між виробниками молочної продукції та налагодження зв’язків зі спеціалістами ритейлу, постачальниками технологій, обладнання та пакування.
17 вересня 2024 р. відбулася VІІІ-а Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві», присвячена 90-річчю професора, член-кореспондента НААН України Дробот В. І., 140-річчю НУХТ і 75-річчю кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Медіа партнером заходу виступив інформаційно-аналітичний журнал «Світ Продуктів» (видавник РІА «Марко Пак»).
В індустрії пакування застосовуються різноманітні матеріали: від глянцевих покриттів, що підвищують привабливість на полицях, до воскових коробок, які покращують функціональність. Хоча використання цих унікальних пакувальних матеріалів забезпечує конкурентну перевагу завдяки привабливому зовнішньому вигляду, їх набагато важче склеїти і часто потрібні спеціальні клеї.
В умовах зростаючої потреби в кваліфікованих фахівцях у сфері логістики в Україні, стартував новий масштабний Всеукраїнський проєкт «Збільшення кадрового потенціалу логістичного бізнесу». Ініціатива спрямована на підтримку людей, які шукають нові можливості для навчання та працевлаштування, бажають перекваліфікуватися або підвищити свою кваліфікацію у сфері логістики – галузі, яка стрімко розвивається та є важливою складовою національної економіки.
Приєднуйтеся до спільноти професіоналів у сфері виробництва молочної продукції на щорічному бізнес-форумі «Молочна індустрія. Морозиво», який відбудеться 3 жовтня 2024 р. в Києві. Це традиційне місце для обміну досвідом між виробниками молочної продукції та налагодження зв’язків зі спеціалістами ритейлу, постачальниками технологій, обладнання та пакування.
За ініціативи компанії Marko Pack 4 вересня в Києві відбувся щорічний захід «Кондитерський бізнес 2024». За багато років ця бізнес-зустріч зарекомендувала себе як дійсно ефективна платформа для обміну досвідом і пошуку нових можливостей для FMCG-компаній, постачальників інгредієнтів, технологій і пакування, а також представників ритейлу.
17-19 вересня відбудеться експофорум FoReCH – найочікуваніша подія індустрії гостинності України. Структура FoReCH складається з основних тематичних напрямків, що дозволяє одночасно і максимально охопити всі аспекти розвитку галузі HoReCa.
У рамках конференції «Кондитерський бізнес» (4 вересня, Київ) відбудеться брифінг, під час якого Наталія Бевза, директор з якості та сертифікації компанії «Ітак», проаналізує проблеми, з якими зіштовхуються виробники кондитерської продукції при виборі гнучкого паковання, та відповість на ті питання, які виникли у Вашої компанії.
Food Industry Solutions - Премія дизайну та технічних рішень для харчової індустрії, ГоРеКа, ритейлу вперше відбудеться 17-18 вересня одночасно з дегустаційним конкурсом Favorite Food&Drinks. Закрита зустріч лідерів харчової індустрії, food-ритейлу, ГоРеКа, Церемонія нагородження відбудуться 8 жовтня.
Ласкаво просимо на виставку WorldFood Ukraine-2024: всіх незламних, стійких та сміливих, хто продовжує працювати та підтримувати економіку країни в умовах турбулентності!
Хтось каже «Не ті часи!», інші кажуть «Нас усі знають!» А учасники виставки WorldFood готують новинки для полиць українського ритейлу, встановлюють довірливі стосунки з клієнтами, дізнаючись про їх нагальні потреби та продовжують закохувати у власні продукти.
Восени відбудуться професійні дегустації незалежного конкурсу Favorite Food & Drinks. Оголошені дати - 17-18 вересня 2024. А вже 8 жовтня у Києві в рамках Закритої зустрічі лідерів фуд-ринку на урочистій церемонії нагородження будуть відзначені переможці. Вперше в Україні в рамках конкурсу буде вручено Food Industry Solutions - Премію дизайну та технічних рішень для харчової індустрії, ГоРеКа, ритейлу. Учасників чекає незалежне, професійне визнання. Рекомендований строк подавання заявок – до 10 вересня 2024 року
Споживчі вподобання при виборі кондитерських виробів під час конференції «Кондитерський бізнес 2024», яка відбудеться 4 вересня в Києві, проаналізує Кирило Єжов, директор з розвитку бізнесу Kantar Україна.