Новини

Додайте вашу новину

«Хлібопекарський бізнес 2025»: місце зустрічі професіоналів

19 лютого 2025 р. в Києві відбулася щорічна бізнес-зустріч «Хлібопекарський бізнес», на якій зібралася спільнота професіоналів у сфері виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Це традиційне місце для обміну досвідом між виробниками хлібопекарської галузі та налагодження зв’язків зі спеціалістами ритейлу, постачальниками технологій, обладнання та пакування.
Детальніше

Розпочато прийом заявок на VII професійний дегустаційний конкурс Favorite Food&Drinks

Єдиний в Україні незалежний міжнародний професійний дегустаційний конкурс Favorite Food&Drinks оголошує про старт сьомого сезону. Конкурс продовжує свою місію з розвитку харчової індустрії через виявлення неупередженими професіоналами високоякісних харчових продуктів та забезпечення їхньої присутності на ринках ритейлу та ГоРеКа України.
Детальніше

Ісландія повертається до пластикових лотків після негативної реакції на м’ясо у вакуумній упаковці

Реагуючи на незадоволення споживачів вакуумним фаршем, Iceland Foods знову вводить пластикові лотки для яловичого та свинячого фаршу.
Детальніше

Українські цукровики б’ють рекорди

2024 рік став рекордним для вітчизняної цукрової галузі – українські цукровики встановили історичний рекорд по експорту цукру, спрямувавши на зовнішні ринки 746,3 тис. тон цукру на суму 419 млн. дол. США. Це найвищий показник експорту цукру в рамках календарного року згідно статистики, яка бере свій початок у 1997 році, коли було створено «Укрцукор».
Детальніше

Трипільський пакувальний комбінат збільшив випуск гофротари на 13,3% у 2024 році

Трипільський пакувальний комбінат (ТПК, Українка Київської обл.), дочірнє підприємство Рубіжанського картонно-тарного комбінату, який зупинив роботу в Луганській області, у 2024 році збільшив випуск гофротари на 13,3% порівняно з 2023 роком – до 165,2 млн кв. м.
Детальніше

Delfort представляє новий бар’єрний папір для продуктів, чутливих до температури

Компанія Delfort анонсувала свій новий бар’єрний папір холодного зварювання, який призначається для захисту харчових продуктів, таких як морозиво, шоколад і цукерки, і є альтернативою традиційним матеріалам.
Детальніше

Colpac Tower Trays™ заповнюють пробіл між їжею в закладі та їжею на винос

Оновлені Tower Trays™ компанії Colpac пропонують рішення, адаптовані до динамічних потреб харчової галузі.
Детальніше

«Хлібопекарський бізнес 2025»: запрошуємо на щорічну бізнес-подію!

Приєднуйтеся до спільноти професіоналів у сфері виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів на щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес», яка відбудеться 19 лютого 2025 р. в Києві. Це традиційне місце для обміну досвідом між виробниками хлібопекарської галузі та налагодження зв’язків зі спеціалістами ритейлу, постачальниками технологій, обладнання та пакування. Запрошуємо компанії, які прагнуть удосконалювати асортимент і якість своєї продукції, а також працюють над розширенням каналів збуту.
Детальніше

У Києві відбулася конференція «Технології здорового харчування»

5 грудня 2024 р. в Києві на конференції «Технології здорового харчування» зібралася спільнота професіоналів у сфері виробництва продуктів харчування і напоїв, щоб обмінятися досвідом, знайти нові ідеї для своїх виробництв і налагодити зв’язки із постачальниками технологій, обладнання та пакування.
Детальніше

Запрошуємо долучитися до IFFIP 2025!

16-18 квітня відбудеться Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP – центральне місце зустрічі гравців ринку харчової та пакувальної галузей.
Детальніше

Запрошуємо на конференцію «Технології здорового харчування»!

Приєднуйтеся до спільноти професіоналів у сфері виробництва здорової їжі на конференції «Технології здорового харчування», яка відбудеться 5 грудня 2024 р. в Києві. Під час заходу учасники матимуть можливість обмінятися досвідом і налагодити зв’язки зі спеціалістами ритейлу, постачальниками технологій, обладнання та пакування. Запрошуємо компанії, які прагнуть удосконалювати асортимент і якість своєї продукції, а також працюють над розширенням каналів збуту.
Детальніше

Завершення сезону бізнес-зустрічей 2024 року. Харчовий бізнес шукає реальні рішення щодо енергозабезпечення промислових потужностей.

В 2023 році на платформі РІА Марко Пак під час панельного обговорення теми «Сучасна модель енергозабезпечення хлібопекарського підприємства», модератором якого був CEO та акціонер компанії HD-Group Борис Шестопалов, приверталась увага до необхідності впровадження альтернативного джерела електропостачання підприємств за рахунок проектування автономних власних систем енергозабезпечення. За умов сурового сьогодення і загроз відключень електричної енергії Борис Шестопалов знову повертається до цієї теми з практичними міркуваннями, «Як бізнес шукає реальні рішення для енергозабезпечення»,які представив в інтерв’ю журналісту Андрію Коболєву, опублікованому на https://www.youtube.com/watch?v=kvPZZ5h6AMk
Детальніше

Щорічна бізнес-подія «Напої України»: короткі підсумки

14 листопада 2024 р. в Києві спільнота професіоналів у сфері виробництва напоїв зібралася на щорічній бізнес-зустрічі «Напої України». Це традиційне місце для обміну досвідом між виробниками напоїв і налагодження зв’язків зі спеціалістами ритейлу, постачальниками технологій, обладнання та пакування.
Детальніше

Запрошуємо на щорічну бізнес-подію «Напої України»!

Приєднуйтеся до спільноти професіоналів у сфері виробництва напоїв на щорічній бізнес-зустрічі «Напої України», яка відбудеться 14 листопада 2024 р. в Києві. Це традиційне місце для обміну досвідом між виробниками напоїв і налагодження зв’язків зі спеціалістами ритейлу, постачальниками технологій, обладнання та пакування. Запрошуємо компанії, які прагнуть удосконалювати асортимент і якість своєї продукції, а також працюють над розширенням каналів збуту.
Детальніше

В Києві відбувся бізнес-форум «Молочна індустрія. Морозиво»

З жовтня спільнота професіоналів у сфері виробництва молочної продукції зібралася на щорічному бізнес-форумі «Молочна індустрія. Морозиво» в Києві. Це традиційне місце для обміну досвідом між виробниками молочної продукції та налагодження зв’язків зі спеціалістами ритейлу, постачальниками технологій, обладнання та пакування.
Детальніше