11 квітня в Києві за ініціативи Marko Pack Agency відбулася конференція «М’ясний бізнес & Соуси та приправи» для виробників м’яса, м’ясної продукції, соусів і приправ, спеціалістів ритейлу та постачальників технологій і пакування.
У вітальному слові до учасників конференції виконавчий директор Асоціації «М’ясної галузі» Микола Бабенко говорив про важливість таких профільних зібрань. Перш за все він відзначив, що приємно здивований такою великою кількістю учасників заходу. Адже це свідчить, що попри складну ситуацію в країні представники м’ясної галузі готові спілкуватися та обмінюватися досвідом. І ця зустріч є чудовою можливістю для пошуку нових ідей, для продовження й розвитку м’ясного бізнесу.
У рамках програми заходу увагу було приділено тенденціям світової й української індустрії м’яса та м’ясних продуктів, а також сучасним технологіям виробництва, вирішенню питань якості та безпечності, подовженню термінів зберігання, вибору споживчого пакування. Розглядалися також успішні кейси створення м’ясних брендів, обговорювалися нові підходи щодо просування м’ясної продукції на ринку.
Із доповідями виступили представники компаній «Ітак», Pro-Consulting, Yum! Brands ink. (бренд KFC), Enzym Group , «ІНТЕРСТАБ», МХП, Alma-Veko, Food, «Астра», Olkom Group, SAT, «Щедро», HLR, GVP Equipment Solutions, «Грантфінанс», «ТАТфуд», а також Асоціації «М’ясної галузі», Національного університету біоресурсів і природокористування та дегустаційного конкурсу Favorite Food & Drinks.
Зокрема, спікери говорили про таке:
Окрім того, в рамках заходу пройшли:
Також учасники взяли участь у лотереї, де розігрувалися цінні призи від компаній Olkom Group, KAVAMEN, «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат», «Мегатур» і від організаторів.
Цього року галузеву конференцію «М’ясний бізнес & Соуси та приправи» відвідали понад 270 спеціалістів у сфері м’ясної галузі, серед яких: керівники м’ясопереробних підприємств, директори з якості, технологи, начальники відділів закупівель, головні інженери, представники ритейлу, дистриб’ютори, постачальники м’ясної сировини, інгредієнтів, обладнання та пакування.