24 лютого в Києві відбудеться щорічна конференція «Хлібопекарський бізнес», під час якої будуть розглядатися світові тенденції, а також сучасні технології виробництва і упаковки хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Цільова аудиторія: керівники хлібопекарських і кондитерських підприємств, директори з якості, начальники департаментів постачання, головні інженери, начальники виробництв, а також керівники борошномельних підприємств, технологи і начальники лабораторій.
Просторі приміщення нашого партнера, компанії «Депо», дозволять, дотримуючись вимог виконавчої влади щодо проведення масових заходів, оцінити підсумки сезону 2021, а також обговорити можливі рішення в подоланні нових викликів.
В ході конференції відбудеться загальна секція «Політика розвитку галузей харчового виробництва: яка вона?» та дві паралельні – «Хлібопекарський бізнес» і «Борошняна бакалія та Agri Food».
Зокрема, в рамках секції «Хлібопекарський бізнес» будуть обговорюватися тенденції світового ринку хлібопекарської та кондитерської промисловості, а також сучасні технології виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Буде приділено увагу рішенням питань якості та безпеки, вибору споживчої упаковки, маркування та транспортної тари для хлібопекарської галузі.
Ключові теми доповідей:
В рамках секції «Борошняна бакалія та Agri Food» спікери звернуть увагу на інноваційні рішення в області виробництва борошна, макаронів, круп та іншої бакалійної продукції аж до зернових напоїв. Загалом розглянуть перспективні напрями Аgri-Food, відповідаючи на питання: «Що буде їсти українець за 10 років?». Розкажуть про сучасні технології контролю.
Ключові теми доповідей:
Також у рамках «Хлібопекарського бізнесу 2021» пройдуть:
Круглий стіл + прес-конференція «Ринок хліба. Вартість хліба».
Спікери:
Спеціалізований семінар-практикум від компанії Cotecna «Система НАССР. Процеси валідації та верифікації – Що? Хто? Як? Та навіщо?».
Участь у конференції вже підтвердили ряд топ-менеджерів великих хлібопекарських і борошномельних підприємств України.
Організатор заходу: компанія «Марко Пак» і Agro Marketing Agency.
Генеральні партнери: компанія «Ітак».
Офіційні партнери: Всеукраїнська асоціація пекарів і ГС «Борошномели України».
Медіа-партнери: журнали «Мир Продуктов», «Мир Упаковки», «Пекарь & Кондитер».
Місце проведення: конференц-хол «Депо» (вул. Антоновича, 52)
Реєстрація учасників – 9:00
Початок програми – 9:40
Завершення програми – 18:00