Розумна система зберігання продуктів Uvera має базовий блок, який вакуумуватиме контейнери, щоб продовжити термін служби їжі, що зберігається в пристрої. Обладнання представлене на міжнародній виставці CES-2022 в США.
Те, що відрізняє обладнання Uvera від решти інших, – це використання ультрафіолетового світла. За словами генерального директора Uvera, агрегат UVC вбиває бактерії, що допомагає продовжити термін зберігання та приготувати їжу.
УФ-світло створює стерилізоване середовище. Світло знищує віруси та бактерії, такі як COVID-19, сальмонела, E.coli та H1N1. Отже, лише ультрафіолетове світло може продовжити термін придатності їжі.
Компанія почне пропонувати пристрій для зберігання їжі Uvera через краудфандингову кампанію в березні 2022 р.