Статті журналу


Лінія виробництва суфлейних мас



Компанія «Л-Транс Сервіс» ексклюзивно розробила лінію (комплекс) для виробництва суфлейний мас, таких як:

  • Пташине молоко
  • зефір
  • маршмеллоу і інші продукти.

Лінія закриває повний цикл виробництва

  • процес уварювання
  • процес аерування продукту (збивання маси)
  • процес розливання (відсадження), охолодження і стабілізації
  • процес глазурування і упаковки.

Технічні характеристики

  • Продуктивність лінії-від 200-600 кг / год.
  • Ступінь аерації кінцевого продукту: від 0,4 до 0,85 кг / см2.
  • Кількість шарів: від 1 до 2.
  • Продукт: пташине молоко, зефір, маршмеллоу, суфле.