Лінія призначена для приготування кондитерської та шоколадної глазурі, а також жирової начинки. Приготування продукту відбувається за рахунок подрібнення продукту металевими кульками з попередніми перемішуванням в горизонтальному міксері.
До складу лінії входить:
- жіроплавільная камера;
- накопичувач жиру;
- комплекс приготування глазурі;
- накопичувальний бак;
- машина для відсадки дропси;
- холодильний тунель;
- транспортер скидання продукту;
- установка для формування шоколадних осколків.
Технічні характеристики лінії:
- Продуктивність: 300-350 кг / год (на одному комплексі), можлива установка до 4 шт. в одну лінію.
- Кількість персоналу 2 чол.
- Показник подрібнення до 20 мікрон.
- Продукт: чорний, молочний, білий.