Жиротопка призначена для плавлення блоків вершкового масла, рослинних і кондитерських жирів, кокосового масла. Ця камера має один загальний або два незалежних контури обігріву (решітка і сорочка ванни) – на вибір Замовника.
Технічні характеристики:
- Теплоносій – вода.
- Автономний обігрів теплоносія здійснюється за допомогою системи обігріву (бойлера). Стики внутрішньої чаші – радіусні, без застійних зон.
- Робочий об’єм камери від 150 до 4000 л (для прийняття розтопленого жиру).
- Сорочка обігріву – тиск до 3 бар.
- Колектор під тиском до 3 бар.
- Частота обертання рамної мішалки від 5-15 об/хв.
- Теплоносій – вода з температурою до + 90 ˚С (можлива подача пара).
- Теплоізоляція і зовнішнє облицювання.