Холодильні тунелі призначені для охолодження різних харчових продуктів. Дане обладнання задіяно в процесі виготовлення кондитерських батончиків, цукерок, печива, глазурі та шоколаду та інших продуктів.
Застосовується як один тип, так і комбінація декількох типів охолодження:
Конвекційне охолодження зонується від 1 до 10 температурної зони.
Рідинне охолодження застосовується в холодильних конвеєрах і тунелях ефективне при випуску продуктів з більш швидким охолодженням. Загальна довжина охолоджувальної зони розділена на кілька охолоджувальних секцій, кожна з яких має свою власну охолоджувальну камеру з окремим способом управління і настройками для належного поводження з продуктом в кожній області застосування.
Ми пропонуємо індивідуальні тунелі, які ми можемо пристосувати й до існуючих ліній.
Технічні характеристики: