3 та 10 серпня відбулася онлайн конференція «Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях», яка була організована агентством «Марко Пак» і проводилася на платформі ZOOM. Під час зустрічей розглядалися вітчизняні й світові тенденції, сучасні технології виробництва і упаковки хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, а також обговорювалися можливі рішення у подоланні нових викликів. Серед учасників конференції: керівники хлібопекарських і кондитерських підприємств, директори з якості, начальники департаментів постачання, головні інженери, начальники виробництв, технологи і начальники лабораторій.
В рамках програми першого дня свої доповіді представили компанії «БКК», «Ласий Кошик», Best Way Foods, Chopin Technologies, «БАКІТО», «Хімлаборреактив», Chanta Mount, а також Всеукраїнська асоціація пекарів і Одеський Національний Технологічний Університет (ОНТУ). Вони розповідали про:
В ході другого дня виступили представники громадської Спілки «Борошномели України», компаній «Ітак», «Зееландія», Maresto, «ПроТекСістемс», DELA EnergyGroup, Mühlenchemie, Chopin Technologies і ОНТУ. У своїх виступах спікери розкрили такі теми:
Участь в онлайн конференції взяли понад 100 спеціалістів різних підприємств, діяльність яких прямо чи опосередковано пов’язана з виробництвом хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Розгорнутий звіт про онлайн конференцію читайте в журналі «Світ Продуктів» №2, 2022, який вийде друком на початку вересня.
За додатковою інформацією звертайтесь:
+38 (095) 091 41 27