19 лютого 2025 р. в Києві відбулася щорічна бізнес-зустріч «Хлібопекарський бізнес», на якій зібралася спільнота професіоналів у сфері виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Це традиційне місце для обміну досвідом між виробниками хлібопекарської галузі та налагодження зв’язків зі спеціалістами ритейлу, постачальниками технологій, обладнання та пакування.
У вітальному слові до учасників бізнес-зустрічі президент Всеукраїнської асоціації пекарів Олександр Тараненко відзначив важливість таких профільних зібрань, адже взаємодія операторів ринку та можливість обміну інформацією в нинішніх непростих обставинах є життєво необхідними для вирішення проблем галузі.
У рамках програми заходу розглядалися тенденції світового та вітчизняного ринків хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, презентувалися інноваційні рішення у сфері виготовлення та пакування даних видів продукції, а також обговорювалися можливі шляхи вирішення деяких завдань, продиктованих новими політичними, економічними й соціальними реаліями.
Із доповідями виступили представники компаній Delicia, RODALS, GVP Equipment Solutions, Delicia Technology, «ПроТек Системз», «ВЕНТА ЛАБ», «БЕЙКЕРІ ФУД ІНВЕСТМЕНТ», «Олком», «ПейперБег», «АГРАНА Фрут Україна», Bimbo QSR, «ШТЕРН ІНГРЕДІЄНТС УКРАЇНА», «ПРО-ФАЙБЕР», «Про Консалтинг», «Грантфінанс», «Хімлаборреактив», «БАРЕНТЦ УКРАЇНА», TATFOOD, «Хлібний Гурман», а також спілки «Борошномели України» й Одеського національного технологічного університету.
Зокрема, спікери говорили про таке:
Під час панельного обговорення «Нетрадиційні види сировини для хлібопечення» представники компаній «Агрофірма Поле», Inaksha, «Холодноярська республіка», «СПЕЦПОМЕЛ», а також ГО «Виробники амаранту та амарантової продукції» та ІПДО НУХТ ділилися досвідом роботи використання в хлібопеченні нетрадиційних видів борошна, зокрема, пшоняного, спельтового, соєвого, амарантового й ін.
Окрім того, в рамках заходу відбулася внутрішня виставка, де були представлені рішення для хлібопекарів від компаній «Протек Системз», «ПРО-Файбер», Enzym Group, Delicia, «ПейперБег», «Родалс», «Хімлаборреактив», «Агрофірма Поле», «Базис», «Пуратос», J4, «Вента Лаб», GVP Equipment Solutions, «АГРАНА Фрут Україна», «Слово 47», «Імперія Грандіс», Грантфінанс», «Спецпомел» і ГО «Виробники амаранту та амарантової продукції».
Цього року галузеву бізнес-зустріч «Хлібопекарський бізнес» відвідали понад 300 спеціалістів у сфері виробництва хлібобулочних виробів, серед яких: керівники хлібопекарських, кондитерських, борошномельних і бакалійних підприємств, директори з якості, технологи, начальники департаментів постачання, головні інженери, начальники виробництв, лабораторій, а також фахівці ритейлу, постачальники технологій, обладнання та пакування.
Щоб дізнатися більше про умови участі звертайтеся:
Marko Pack
+38 095 058 1783
event@mirupak.kiev.ua