Компанія Delfort анонсувала свій новий бар’єрний папір холодного зварювання, який призначається для захисту харчових продуктів, таких як морозиво, шоколад і цукерки, і є альтернативою традиційним матеріалам.
Стверджується, що спеціальний папір thinbarrier 302 має бар’єрні властивості для захисту від вологи, кисню, запахів та жиру завдяки розчину для холодного зварювання, розробленому в партнерстві з Henkel. Delfort каже, що папір у поєднанні з сумісним холодним покриттям забезпечує надійний захист від зовнішніх впливів, гарантуючи смак, зовнішній вигляд і текстуру їжі.
Судячи з усього, новий папір має стійкість до розтріскування при згинанні, яка витримує вимоги обробки та транспортування, не містить будь-яких навмисно доданих PFAS і підлягає переробці відповідно до методу CEPI. Крім того, покриття поверх холодного зварювання паперу запобігає прилипанню під час зберігання або обробки, що забезпечує безперебійну роботу на пакувальних лініях.
Delfort стверджує, що thinbarrier 302 має MVTR менше 10, при 23°C і вологості 85%, що запобігає проникненню вологи в упаковку, що може погіршити текстуру та смак таких продуктів, як батончики морозива. Компанія каже, що папір також обмежує потрапляння кисню в упаковку зі значенням OTR менше 30, що допомагає зберегти смак і природний аромат шоколаду, горіхів і незаморожених продуктів.