Новини


Ahlstrom розширює портфоліо LamiBak™ новим базовим папером для гнучкого пакування харчових продуктів



Ahlstrom надає переробникам і брендам адаптовану платформу для гнучкого пакування на основі паперу. LamiBak™ Flex ідеально підходить для подальшої обробки, наприклад, нанесення покриття, металізації або екструзії, забезпечуючи чудові бар'єрні властивості для харчових продуктів, включаючи пакети, пакетики та флоу-пакети. Його вдосконалена конструкція дозволяє зменшити потребу в ґрунтуванні, досягти виняткових бар'єрних властивостей, оптимізуючи витрати і зберігаючи стійкий профіль, придатний для вторинної переробки.

LamiBak™ Flex підкреслює прихильність компанії Ahlstrom до екологічно безпечних гнучких пакувальних рішень. Пропонуючи альтернативу паперовій гнучкій упаковці, вона допомагає брендам зменшити залежність від пластику та металевих підкладок, що відповідає галузевим нормам і споживчому попиту на більш екологічну упаковку.

LamiBak™ Flex виготовляється зі 100% деревної целюлози з відповідальних джерел (сертифікована FSC®, PEFC™). Він сертифікований для вторинної переробки в Європі (стандарти EN 13430 та протокол CEPI). Крім того, асортимент LamiBak™ також придатний для компостування в залежності від регіональних стандартів. Він не містить PFAS і має природний жировий бар'єр. Крім того, вона зменшує використання матеріалів, зводячи до мінімуму потребу в надмірному нанесенні ґрунтовки та бар'єрних покриттів. 

«З LamiBak™ Flex ми вирішуємо важливу проблему постачання високобар'єрного паперу для гнучкого пакування, одночасно підтримуючи цілі сталого розвитку», – говорить Гійом Латурет, віце-президент глобального підрозділу харчової упаковки компанії Ahlstrom. «Ця інновація представляє майбутнє функціоналізованого паперу-основи як для переробників, так і для брендів».