8 лютого в Києві відбулася щорічна бізнес-зустріч «Хлібопекарський бізнес» для виробників хлібобулочної та кондитерської продукції, спеціалістів ритейлу та постачальників технологій і пакування.
У вітальному слові до учасників бізнес-зустрічі президент Всеукраїнської асоціації пекарів Юрій Дученко говорив про важливість таких профільних зібрань. Він відзначив: «Хлібопекарський бізнес» уже став доброю традицією, тут щороку збирається велика кількість представників хлібопекарської галузі, готових спілкуватися та обмінюватися досвідом. І ця зустріч «заряджає» нас на трудові звершення та пошуки можливостей для продовження і розвитку нашого нелегкого бізнесу».
У рамках програми заходу розглядалися тенденції світового та вітчизняного ринків хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, бакалії, презентувалися інноваційні рішення у сфері виготовлення та пакування даних видів продукції, а також обговорювалися можливі шляхи вирішення деяких завдань, продиктованих новими політичними, економічними й соціальними реаліями.
Із доповідями виступили представники компаній «Про Консалтінг», Esarom gmbh, «Дельта Вілмар Україна», Indel, «ПроТек Системз», RODALS, UTF Group, «СОК ТРЕЙД», «Ціновал» (компанія PROMARK), Enzym Group, HD-Group, «ТАТфуд», «Торговий дім «Золота миля», а також Одеського національного технологічного університету, спілки «Борошномели України», «НПЦ «Цукробурякового виробництва» та Національного університету харчових технологій.