За ініціативи компанії Marko Pack 10 квітня в Києві відбудеться щорічна конференція «М’ясний бізнес & Соуси та приправи», цільовою аудиторією якої є керівники м’ясопереробних підприємств, директори з якості, технологи, начальники відділів закупівель, головні інженери, представники ритейлу, дистриб’ютори, постачальники м’ясної сировини, інгредієнтів, обладнання та пакування.
Медіа-партнери: журнал «Світ Продуктів», www.packaging.com.ua та Favorite Food & Drinks.
У рамках програми зустрічі експерти проаналізують тенденції світової та вітчизняної індустрії м’яса та м’ясних продуктів, а також презентують сучасні технології виробництва, рішення з питань якості та безпечності, подовження термінів зберігання, вибору споживчого пакування. Також розглядатимуться успішні кейси створення м’ясних брендів, обговорюватимуться нові підходи щодо просування м’ясної продукції на ринку.
Зокрема, спікери конференції говоритимуть про таке:
Окрім того, у рамках конференції відбудуться:
Панельна дискусія на тему «Законодавчі вимоги України на весь ланцюг постачання», де розглядатимуться такі питання:
Внутрішня виставка, яка дає можливість продемонструвати власну продукцію та знайти нових покупців, а також ознайомитися з трендами й інноваціями на ринку м’яса та м’ясних виробів, інгредієнтами й обладнанням для їхнього виробництва, пакувальними рішеннями.
Щоб ознайомитися з умовами участі в конференції та зареєструватися (попередня реєстрація є обов’язковою!), переходьте за посиланням: