Новини


У Києві пройде бізнес-зустріч «Кондитерський бізнес 2023»



7 вересня в Києві відбудеться щорічний захід «Кондитерський бізнес», який за багато років став традиційним місцем зустрічі виробників кондитерської продукції, спеціалістів ритейлу, постачальників технологій та пакування. Цільова аудиторія: керівники кондитерських компаній, директори з розвитку, начальники відділів закупівель, директори з маркетингу, директори з якості, фахівці ритейлу, технічні директори та начальники виробництв, головні технологи, постачальники технологій, обладнання та пакування

Під час бізнес-зустрічі розглядатимуться світові тенденції ринку кондитерської промисловості, стратегії компаній за сучасних умов, а також сучасні технології виробництва та пакування кондитерських виробів. Зокрема, спікери розкриють такі теми:

  • Огляд українського ринку кондитерських виробів;
  • Цукрові новини та прогнози;
  • Тренди ринку кондитерських виробів;
  • Багатофункціональні емульгатори нового покоління в кондитерських і хлібопекарських виробах;
  • Покращення смаку й ароматики какао в глазурі;
  • Модернізація й особливості виробництва соняшникового насіння в Україні;
  • Горіхи для кондитерської галузі;
  • Тренди у дизайні пакування або ж як не пересолити;
  • Специфіка склеювання пакетів для хліба та кондитерських виробів;
  • Досвід рекрутингу технологів харчової промисловості на постійну роботу та проекти;
  • Досвід підготовки компаній до виходу на зовнішні ринки;
  • Нові пакувальні рішення для кондитерської продукції з термоформованої тари;
  • Здорове харчування та якість життя.

Також у рамках заходу пройде панельне обговорення «Кондитерка та здорове харчування», де спікерами виступатимуть:

  • Дмитро Жигунов, д.т.н., зав. каф. технології зернових продуктів, хліба та кондитерських виробів Одеського національного технологічного університету;
  • Вікторія Павловська, начальник відділу якості АФ «Поле»;
  • Вероніка Головіна, технолог компанії «Дьолер Україна»;
  • Олена Білявець, ФОП Білявець (ТМ «Мамин хліб»).

Участь у бізнес-зустрічі вже підтвердили більше 200 представників компаній кондитерської галузі. Серед них: «Конті», Nestle, «Чанта Маунт», «Київхліб», «Кондитерська фабрика «Десна», «Кондитерська фабрика «Лагода», BISCOTTI, «Есаром Юкрейн», Fozzy Group, «Київський БКК», «Дьолер Україна», HD-group, «Хлібні інвестиції», «Укролія», «Домінік Ко», Puratos Ukraine, «Фудком», Filbert, «СОК ТРЕЙД», «Концерн «Хлібпром», «Рудь», «Дельта Вілмар Україна», «Житомирські ласощі», «Харківська бісквітна фабрика», «Бест Вей Фудз», Varus, Novus, «Лукас», «Імперія Грандіс», «Золота миля», J 4 s.r.o. та багато інших.

  • Організатор заходу: компанія Marko PackГенеральний партнер: компанія «Ітак»
  • Офіційні партнери: асоціація «Укркондпром», Всеукраїнська асоціація пекарів
  • Медіа-партнери: журнали «Світ Продуктів» і «Світ Упаковки», www.packaging.com.ua

Місце проведення: конференц-хол «Депо» (м. Київ, вул. Антоновича, 52).

За додатковою інформацією звертайтеся:
+38 095 091 4127
+38 098 721 2589
event@mirupak.kiev.ua